La selecció valenciana femenina, subcampiona d’Espanya

Màxima alegria per a la nostra Comunitat aquest cap de setmana! la Corunya acollia per primera vegada la segona edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, on es van presentar les nostres seleccions d’hoquei en línia masculina i femenina a la recerca de repetir les grans sensacions de l’any passat i alçar-se, per fi, amb el títol.

El camí de la selecció femenina va ser d’allò més emocionant. Amb una derrota enfront de Castella i Lleó, vigent campiona; i una victòria contra Euskadi, aconseguien classificar-se per a semifinals com a clares no favorites. No obstant això, diuen que el temps tot el cura i, després de quedar-se a les portes l’any passat per la mínima; van aconseguir una merecidísima classificació per a la final d’aquesta edició en imposar-se 1-2 a Madrid, actual subcampiona d’Espanya i líder classificada del grup B, en un partit que sens dubte les nostres jugadores recordaran tota la vida. En la final, malgrat caure enfront d’una gran Catalunya, el subcampionat aconseguit ens ompli d’orgull i alegria a tots els espectadors que les hem acompanyades durant aquests últims dies.

La selecció masculina, en canvi, no va gaudir de gran sort aquest cap de setmana. Després de perdre el primer partit de la fase de grups contra Castella i Lleó, tan sols un triomf enfront de Catalunya els assegurava la seua presència en les semifinals. Malgrat un gran partit i situar-se davant del marcador en diverses ocasions, un ajustat 4-5 els manava a la lluita directa pel 5é lloc. Ací sí, els nostres xics van despertar i van imposar el seu joc davant Canàries i Galícia per 8-0 i 4-6, certificant així una gran cinquena posició.

Des de la Comunitat de l’Esport volem felicitar jugadores, jugadors, cos tècnic, federació autonòmica i afició desplaçada per regalar-nos tres dies màgics i, sobretot, per deixar-se l’ànima i col·locar a la Comunitat en el més alt del panorama nacional. Enhorabona!

Compartir: