La selecció valenciana d’hoquei patins, llista per al CESA 2023

Del dijous 15 fins al 18 de juny se celebra en Burguillos del Turó (Extremadura) el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques Sub’15 masculí.

Des de fa ja un parell de mesos que el seleccionador Pere Cañellas va comunicar la llista dels onze seleccionats que representaran a la Comunitat Valenciana en la XV edició d’aquesta competició.

Segons declaracions del propi seleccionador: “Anem amb la clara intenció de competir tots els partits sense renunciar a res, sabem molt bé els qui som i el que podem aconseguir si juguem bé les nostres bases” “Volem continuar mantenint la nostra identitat dels últims anys, el nostre objectiu continua sent passar a semifinals i mantindre la nostra condició de cap de sèrie”.

La selecció valenciana Infantil la conformen els porters: Aitor Chazarra (CPP Raspeig) Jordi Castañer (PAS Alcoi) i Gabriel Cano (CP Muro) Com a jugadors de pista: Hugo Cabrera (CPP Raspeig), Nicolás Domínguez (PAS Alcoi), Ivan Martí (HC Cocentaina), Oscar Fraile (CPP Raspeig), Martín Pastor (PAS Alcoi), Héctor Cabrera (CPP Raspeig), Lucas Verdú (PAS Alcoi) i Arnau Gandia (PAS Alcoi).

Quant al cos tècnic, al costat del seleccionador estaran Ferran Formatjé i Manu Monje.

Pel que respecta als aparellaments, la Selecció Valenciana ha quedat enquadrada en el Grup A junt Navarra, Andalusia, Galícia, Euskadi i Navarra. El grup B el conformen Catalunya, Madrid, Extremadura, Cantàbria i Astúries.

El primer partit dels nostres serà contra la selecció Navarresa el dijous a les 10.30, la resta d’horaris i tota la informació de la competició es pot seguir en la Web de la Real Federació Espanyola Patinatge.

Compartir: