Cullera i Tavernes acolliran el CESSA 7s masculí, femení i inclusiu

La FRCV organitza aquest cap de setmana del 17 i 18 de juny el CESSA Seven M16 masculí i femení i també la modalitat de rugbi inclusiu. Les localitats de Cullera i Tavernes de la Valldigna són les seus triades per a la disputa del torneig que reunirà quasi a quatre-cents jugadors i jugadores en un torneig on participaren quasi la totalitat de federacions territorials.

A Cullera es disputaren els partits del torneig masculí en el camp Juan Palomares. Dotze seleccions territorials tractaren de proclamar-se campions d’Espanya de Seven. Els equips participants són Catalunya, Astúries, Euskadi, Múrcia, Castella i Lleó, Aragó, Galícia, Comunitat de Madrid, Cantàbria, Balears, Andalusia i la Comunitat Valenciana com a amfitriona. Els partits donaran principi el dissabte al matí i es desenvoluparen fins al diumenge al migdia. Els equips estaran dividits en tres grups de quatre.

Tavernes de la Valldigna acollirà el torneig femení que compta també amb deu equip encara que la Comunitat Valenciana presentarà dos combinat que competiran amb Catalunya, Múrcia, Castella i Lleó, Aragó, Euskadi, Galícia, Balears, Comunitat de Madrid, Astúries, Andalusia.

El torneig inclusiu el disputaren Andalucia, Astúries amb dos equips igual que Castella i Leon i el conjunt de la Comunitat Valenciana.

Compartir: