Més de 135.000 espectadors van vibrar amb la retransmissió de Penyagolosa Trails

Penyagolosa Trails va apostar per fer una retransmissió en directe com mai s’havia fet. Aquesta es va emetre per la pàgina web i les televisions Teledeporte, Esport 3, À Punt i Comunitat Media. Les dades confirmen l’aposta realitzada, ja que més de 135.000 persones van vibrar a través de les pantalles.

L’audiència més nombrosa va arribar a través de Teledeporte, canal que va emetre de 8 a 12.30 hores i que va congregar a prop de 105.000 espectadors, entre el directe per televisió i el de www.rtve.es. La web de Penyagolosa Trails va emetre de 8 a 14.30 hores i es van comptabilitzar 17.000 visualitzacions, amb 73.000 impressions, 1700 comentaris i 1600 hores de visualització. Unes dades espectaculars, als quals cal sumar els 13.000 espectadors de les televisions autonòmiques. En total, més de 135.000 espectadors van seguir atentament l’esdevenir de la MiM i la CSP.

Una retransmissió que va comptar amb més 25 tècnics treballant perquè tot isquera bé i que es poguera seguir als corredors durant tota la carrera. Això implicava un gran desplegament per a poder salvar totes les dificultats tècniques que existeix en un recorregut en el qual hi ha zones en les quals no hi ha cobertura mòbil ni de satèl·lit. El directe ho van conduir Albert Jorquera i Manu Vilaseca per a Teledeporte i la web pròpia, i Dani Hermosilla i Eva Bellés per a À Punt.

Aquesta aposta passarà a la història de la carrera amb moments increïbles i que els aficionats al Trail no acostumen a veure en els directes, com són els canvis de líder tant en categoria masculina com en la femenina de la MiM o l’apassionant lluita en els últims quilòmetres de carrera entre Aritz Egea i Kevin Vermeulen per emportar-se la victòria en la carrera de 60 quilòmetres.

Si encara no has vist la retransmissió, pots fer-ho ací: https://www.youtube.com/watch?v=zmf47du29fe

Compartir: