La Comunitat Valenciana torna del CESA de Voleibol amb una plata i dos bronzes

El Cadet masculí acaba cinqué i es queda a les portes de les medalles després de deixar escapar un 2-0 a favor enfront de Catalunya

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantil i Cadet, disputat a Valladolid del 30 de juny al 3 de juliol, ha posat de manifest que el voleibol base de la Comunitat Valenciana gaudeix d’un gran estat de salut, ja que tres dels quatre equips participants van tornar a casa amb medalla.

L’Infantil masculí es va penjar la plata després d’una competició extraordinària en la qual només va perdre un partit, la final contra Madrid per un ajustat 2-3. Per part seua, l’Infantil femení va guanyar el bronze després d’imposar-se en l’últim duel davant Balears per 3-1, tancant així un CESSA de gran nivell en el qual totes les jugadores van anar creixent conforme avançaven els dies.

En categoria Cadet, l’equip femení es va fer amb el bronze desplegant un notable joc i superant en l’última trobada a Andalusia per un clar 3-0, mentre que el masculí va finalitzar cinqué (guanyant per 3-0 a Madrid) i es va quedar a les portes de barallar per les medalles després de deixar escapar un 0-2 a favor enfront de la potent Catalunya en el dur encreuament de quarts de final.

Més enllà de les tres medalles aconseguides, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana destaca el creixement demostrat pels joves esportistes durant un CESA que un altre any més ha demostrat la gran faena realitzada pels nostres clubs en les categories inferiors.

Compartir: