Irene i Rosario de Tomás, campiones en el Mundial de Snipe Juvenil

Les regatistas del Real Club Nàutic de València, Irene i Rosario de Tomás s’han fet amb el títol de campiones en categoria de dones en el Campionat del Món de Snipe Juvenil organitzat pel Clube de Vela Atlàntic, a la ciutat lusitana de Leça dona Palmeira.

Després de completar-se un total de huit proves i una última jornada en blanc davant l’absència total del vent, Irene i Rosario de Tomás (RCN de València) conclouen primeres destacant la seua regularitat al llarg del campionat. En el seu caseller ressalta una huitena plaça en l’última prova del dissabte 30 de juliol. <em>Les valencianes finalitzen en el lloc 21 de la general absoluta i primeres dones.</em>

Una general que també ha comptat amb altres dues tripulacions del RCN de València: Quicorras Urios i Alejandro de Castro i Rafael i Elena de Tomás. Els primers han collit un altre èxit per al Club, aconseguint finalitzar en el top 10, ocupant les huitena plaça amb dos bons parcials: 3r i 2n en les proves 1 i 4.

També han destacat, a nivell general, el tercer equip del RCN de València. Rafael i Elena de Tomás s’acomiaden de la cita lusitana en el lloc 21, ressaltant en el seu caseller un seté lloc, aconseguit en la tercera prova.

Davant l’absència de vent en l’última jornada, diumenge 31 de juliol, la general absoluta no va patir canvis amb un podi marcat pels colors d’Espanya en els tres metalls en joc. Els grancanarios Samuel Beneyto i Rafael del Castell campions del món, Juanjo Fernández Maldonado i Daniel Espejo Garavski, subcampions i bronze per a Francisco Silvela i Mauro González-Regueral, al que s’afig el primer lloc en dones d’Irene i Rosario de Tomás.

Compartir: