La 2a edició de l’Infinitri 226 Triathlon Peníscola se celebrarà el 6 d’octubre de 2024

La província de Castelló ja té el Llarga Distància que mereixia, ja que la primera edició de l’Infinitri 226 va passar l’examen amb un excel·lent alt d’acord amb les opinions d’alguns dels seus participants. Frases com a “increïble organització”, “espectacular”, “poc més es pot demanar”, “un ambient genial”, “per a recordar tota la vida”, “millor que alguns de la marca Ironman”, són alguns dels comentaris que es desprenen de l’enquesta de satisfacció que l’organització ha anat recaptant en les últimes setmanes.

Amb este èxit per bandera, Infinitri Sports treballa ja en la segona edició que ja té data per a 2024: el 6 d’octubre. En esta data es tornaran a posar en lliça els 3800 metres de natació, que alguns dels participants han titllat de “la natació més espectacular que he fet mai”; seguits dels 180 quilòmetres de ciclisme per l’interior de la comarca, acabant amb la marató pel passeig marítim de Peníscola, que desemboca en la llegendària meta en la Plaça Santa María, escenari de grans produccions cinematogràfiques com a Joc de Trons, i que sota els seus imponents baluards, els nous infinitrers lluitaren una altra vegada per ser finishers.

Les inscripcions s’obrin este divendres 13 d’octubre a les 16.00

Quasi amb un any de marge respecte a la data de l’esdeveniment, que recordem serà el 6 d’octubre de 2024, este pròxim divendres s’obrin les inscripcions per a esta segona edició, que no puja els preus, i manté el seu preu promocional de 249€ per a l@s més rápid@s a inscriure’s a l’esdeveniment. Recordem que l’objectiu d’este esdeveniment és viure’l amb l’essència dels triatlons d’antany, amb un contingent màxim de 300 participants que garantisquen una experiència personalitzada sense massificació.

Tota la informació de l’esdeveniment podrà seguir en les xarxes socials @infinitri226 i en la web de l’esdeveniment: https://infinitri.es/226-triathlon-peniscola/

Compartir: