Infinitri Half Peníscola celebra la seua 10a edició en gran

Jordi Montraveta i Helene Alberdi van inscriure el seu nom com a guanyadors d’aquesta edició tan especial

Tots els elements van acompanyar a l’organització que Infinitri Sports havia planejat per a una edició única, la dècima. Les altes expectatives no sols es van complir si no que es van superar i més de 1000 triatletes van gravar la X daurada en el seu pit per a commemorar l’efemèride.

La prova, que puntuava per primera vegada per al rànquing de la Professional Triathletes Organisation, va reunir a alguns dels millors triatletes del món que van oferir un espectacle esportiu sense igual. En categoria masculina, la carrera vi marcada pel ritme de nade de l’ex nadador olímpic alemany Lukasz Wojt, que com s’esperava, va eixir primer de l’aigua, un guió molt similar a l’ocorregut en categoria femenina amb Helene Alberdi destacada en arribar a la primera transició. En el ciclisme, Lukasz va poder mantindre la seua renda fins al quilòmetre 70, quan Jordi Montraveta, guanyador de l’Infinitri Peníscola en 2018 i 2021, li va avançar de camí de nou a la segona transició, i no lluny d’ells es posicionava Kristoffer Visti, que malgrat una burxada es va quedar a tan sols un minut del parcial de Montraveta. En categoria femenina, Alberdi continuava ampliant el seu avantatge gràcies al millor parcial de ciclisme, ritme que només podia seguir Saleta Castro i Claudia Striekwold. En l’ultime segment de ciclisme, Montraveta no sols va mantindre sinó que va ampliar la seua renda amb Lukasz, entrant en meta amb el rècord de la prova, deixant-lo en 3.51:27, amb Wojt a poc més de 4 minuts i tancant el podium Kristoffer Visti a 7.25”. En dones, Helene va administrar el seu avantatge en la carrera a peu per a entrar triomfadora en meta amb un temps de 4.24:35”, amb Saleta Castro segona a exactament 10 minuts, i Cristina Roselló tercera, repetint podium com en 2021.

D’aquesta manera es tancava està emblemàtica edició amb una espectacular festa després de la línia de meta amb tota mena de menjar i beguda, a més de la popular paella, amenitzada amb música en directe i un ambient excepcional.