Peníscola es converteix en nova meca del triatló amb la creació de l’Infinitri 226

La nova prova de la franquícia Infinitri se celebrarà l’1 d’octubre de 2023 i obrirà inscripcions alhora que la 11a edició de l’Half, el pròxim 30 de setembre.

Després de 10 edicions de l’Infinitri Half Triathlon Peníscola, la localitat s’ha convertit en tot un referent per als triatletes de tot el món. Els seus emblemàtics circuits, amb l’espectacular natació envoltant el castell templer, l’exigent i ràpid sector ciclista per les belles comarques de l’interior, i l’emblemàtic recorregut de carrera a peu pel pa-seu marítim i les cales verges del parc natural de la Serra D’irta, han captivat a milers de triatletes en aquests 10 anys. A més, un projecte que Infinitri Sports portava mu-cho temps forjant i que els seguidors de la marca han insistit a demanar any rere any, veurà la llum en 2023 per a completar l’oferta triátletica de la localitat castellonenca, el primer full distance de la franquícia: Infinitri 226. Se celebrarà l’1 d’octubre de 2023, sobre uns circuits molt similars a la seua germana xicoteta, ara canviada de nom com 113. La natació es realitzarà envoltant igualment el castell, encara que amb una volta més àmplia per a completar els 3,8 quilòmetres d’aquesta distància. El ciclisme, es realitzarà a 3 voltes al voltant de les poblacions de Càlig, Sant Jordi i Cervera, que els infinitrers coneixen bé. I la carrera a peu es realitzarà íntegrament pel passeig marítim de Pe-ñíscola, per a rebre tota la calor del públic i concloure la gesta en la ja mítica plaça de Santa María.

Infinitri Peníscola 113 ve amb novetats en la seua 11a edició

Després d’una èpica desena edició, on l’organització no va escatimar gens per a brindar als participants una experiència única, Infinitri Sports torna a la càrrega en l’edició 2023, la data de la qual ja es va anunciar abans de l’estiu i que tindrà lloc el 23 d’abril. El seu canvi de denominació no és l’única novetat ja que, gràcies a la colabo-ració de tots els ajuntaments implicats, el circuit ciclista comptarà per primera vegada amb un recorregut a una única volta, permetent als participants una millor experien-cia ciclista i evitant en una major mesura el drafting. La resta de circuits es mantenen com en 2022, i també les zones estrenades en la passada edició, com l’Infinitri Vaig veure-llage que duplicarà els seus metres quadrats, albergant un gran zona de fira esportiva i activitats complementàries. Entre aquestes activitats, destaca la segona edició d’In-finitriKids, la carrera infantil que va gaudir d’un gran èxit en la seua arrancada, i li acompanyarà una nova carrera: la InfinitriWoman, creada per a impulsar i motivar al públic femení en aquesta mena de proves. L’esdeveniment a més tornarà a ser PTO World Rànquing Event i vol-veurà a repartir una bossa de premis de 10.000€

Obertura d’inscripcions conjunta el 30 de setembre

Totes dues proves donaran el tret d’eixida divendres que ve 30 de setembre a les 16:00h., on començarà el procés d’inscripcions a través de la plataforma creada en la web d’Infinitri Sports. Al seu torn, només per a la distància 113, existirà un període pri-ority d’inscripció per a aquells usuaris que realitzen la mateixa a través de l’App d’Infinitri Sports, i que estarà disponible 24 hores abans de l’obertura oficial, podent beneficiar-se així dels primers preus d’inscripció.

Tota la informació referent a totes dues proves, està ja disponible en la web www.infinitri.es

Compartir: