Godella acull el Campionat d’Espanya de menors de Salts

Des del 30 d’agost, i fins al 3 de setembre, les instal·lacions de CES VALÈNCIA TOUR a Godella (València) acullen els Campionats d’Espanya de Menors de Salts, que en alguna de les seues categories arriben a la seua edició número 54.

Durant aquests dies se celebraran els Campionats d’Alevins, Infantils, Infantils 1r, Juvenils i Juvenils 1r tant en la seua dimensió individual com per equips.

Són més de 200 els genets i amazones inscrits de tota Espanya i entre ells es troben molts dels membres dels equips espanyols que han representat al nostre país en els Campionats d’Europa recentment celebrats, així com en les principals competicions internacionals d’aquestes categories.

Després de les corresponents proves qualificatives s’aniran celebrant les finals de cada categoria, per a culminar el diumenge 30 amb el lliurament de medalles a tots els guanyadors.

La competició compta amb el suport del programa d’ajudes a competicions PAC CV, impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso, celebrant-se en el cor de la “la Comunitat Valenciana, la Comunitat de l’Esport”.

Compartir: