La Fundació Trinidad Alfonso felicita el Fertiberia per l’ascens a ASOBAL

Juanjo Bataller: ‘Sense l’ajuda de la FTA aquest ascens no hauria sigut possible. Tant de bo hi haguera molts més mecenes com Juan Roig’

El Fertiberia Handbol Port Sagunt va rebre ahir la visita del director de la Fundació Trinidad Alfonso (FTA), Juan Miguel Gómez, que va visitar l’Ovni per a felicitar el primer equip del club blanc-i-vermell que ha certificat l’ascens a la lliga Plenitude Asobal. El director de la Fundació va estar acompanyat per una representació de la directiva del club encapçalada pel seu president, Juanjo Bataller, i va destacar “la gran labor que realitzen equips com l’Handbol Port Sagunt per a fer visible la Comunitat Valenciana en tot el terri-tori nacional”.

L’equip porteny tornarà a jugar la temporada que ve en la màxima categoria del ba-lonmano espanyol després de certificar una temporada redona en Divisió d’Honor Plata el fermall d’or de la qual pot posar-ho aquest dissabte aconseguint el títol de campió de lliga contra el Valinox Novás.

El president de l’entitat blanc-i-vermella, Juanjo Bataller, agraeix a la FTA “el suport que ens dona al club i a tot l’esport valencià a través del projecte ‘Comunitat de l’Esport’. Sense la seua ajuda aquest ascens no hauria sigut possible. Tant de bo hi haguera molts més mecenes com Juan Roig”.

Compartir: