El Fertiberia certifica l’ascens a la lliga Asobal després de guanyar al Vila d’Aranda

Les matemàtiques no fallen i el Fertiberia Handbol Port Sagunt torna a la lliga Asobal després de descendir al maig de 2021. S’havien d’alinear els astres i ho van fer a Màlaga i en l’Ovni. El Novás va perdre contra l’equip andalús i els blanc-i-vermells van guanyar 31-22 contra el Vila d’Aranda, en un partit que es van prendre com una final des del minut un. Un ovni en ebullició va fer volar a l’equip en ‘la nau espacial’ que els porta directes a la màxima categoria de l’handbol espanyol.

El partit va començar amb un Fertiberia que va eixir amb força i arpa a guanyar a la pista blava de l’Ovni, van trencar el marcador en el minut 15 ferris en defensa i amb gran encert en atac, destacant l’actuació de De la Vall, Porras, Poveda i des dels extrems, Nil i Manzano. Daniel Martinez va baixar novament la persiana de la porteria impedint que els rivals retallaren distàncies en el marcador i van arribar al 20’ de la primera part amb 4 punts d’avantatge (10-6). Els d’Aranda van aprofitar alguna imprecisió en atac per a retallar distàncies abans del descans (16-13).
Després del pas per vestuaris, els de Toni Malla van tornar a trencar el marcador i es van anar de 7 tants passats els 10 primers minuts de la segona part. Amb un gran Dani Martinez que va continuar parant-ho tot i una gran actuació coral de l’equip tant en atac com en defensa. L’Ovni es va convertir en una festa amb tots els aficionats corejant el Port és d’Asobal.

Fitxa tècnica:

Fertiberia BM Port Sagunt: Ignasi Admella , Porras(5), Alex Ortega(2), Nil Montserrat (2), Álvaro De la Vall (4), Aron Díaz, Pau Ferre (2), Daniel Martínez(2) Adrián Nolasco (1), Arnau Fernández(1), Manzano (1), Sedano(2), Albizu(2) , Poveda (5), David López (1), Olivares(1).

Parcials: 1-1, 4-3,9-3, 10-6, 15-10, 16-13, 18-14, 23-16, 25-16, 25-19, 29-21, 31-32