UBE L´Illa Grau, Cableworld Volei Villena Petrer i Aptur CV Benidorm es preparen per a la fase d’ascens

Tres equips de la Comunitat de l’Esport afrontaran, aquest pròxim cap de setmana, les fases d’ascens de les seues respectives lligues. UBE L´Illa Grau, Cableworld Volei Villena Petrer i Aptur CV Benidorm seran els protagonistes de 4 dies de lluita titànica per aconseguir un dels bitllets directes per a la màxima competició nacional.

D’una banda, el Ciutat Esportiva de Castelló de la Plana acollirà la fase final de la Superliga Masculina 2 en la qual estaran els sis millors conjunts de la Lliga Regular de la categoria de plata del vóley masculí. Els dos primers classificats de cadascun dels tres grups prendran part en una fase final que definirà del 20 al 23 d’abril les dues places d’ascens a la Superliga Masculina i el nom del campió de la categoria.

Els sis equips participants han quedat repartits en dos grups en el sorteig realitzat en la Real Federació Espanyola de Voleibol. En el grup A competiran el conjunt amfitrió UBE L´Illa Grau, Club Vigo Voleibol i Cableworld Volei Villena Petrer, mentre en el grup B participaran CV Almendralejo Extremadura, Instercap Asisa Tarragona i Cisneros Alter.

Després d’una volta de la lliga amb ple de victòries i la conquesta del primer lloc de la lliga en el grup B, Cableworld Voleibol Villena-Petrer obrirà la fase enfrontant-se a l’amfitrió, UBE L´Illa Grau Castelló el dijous 20 d’abril a les 19.00 h.

La jornada del divendres l’obriran el Cableworld Voleibol Villena-Petrer davant el Club Vigo Voleibol a les 12.00, que repetirà, aqueixa mateixa vesprada, davant l’UBE L´Illa Grau Castelló a les 19.00.

Després d’aquesta liguilla a una volta per a conformar la classificació que definiran les semifinals de la vesprada del dissabte (a les 17.00 i 19.00 hores), les trobades que situaran als seus vencedors en la gran final del diumenge (12.00 hores) i amb la plaça d’ascens a Superliga Masculina assegurada. La final del diumenge servirà per a conéixer el nom del campió de la Superliga Masculina 2.

D’altra banda, l’Aptur CV Benidorm afronta la fase d’ascens de la Lliga Iberdrola a disputar a Tenerife, concretament, en el pavelló Quico Cabrera.

Des que va finalitzar la lliga regular de la Superliga 2 Femenina, l’equip de Nacho Madaleno, ha realitzat un intensiu pla d’entrenaments, amb treball específic a nivell físic i tàctic, amb jornades de doble sessió a vegades, a més de disputar alguna trobada amistosa davant el CV Finestrat per a no perdre ritme i nivell de joc.

L’equip mantindrà els seus entrenaments diaris en el Palau d’Esports fins al dimecres, que viatjarà fins a terres de Tenerife. Allí realitzarà un altre entrenament el dijous, previ a les dues trobades que disputarà el divendres 21 d’abril, el primer a les 12.00 hores (hora insular) davant el MCR Premiá de Dalt, i el segon a la vesprada a les 19.00 hores (hora insular) davant l’equip amfitrió i campió del grup A, Santa Cruz Cuesta Piedra.

Les semifinals es disputaran el dissabte, a les 17.00 i 19.30 hores i la fran final tindrà lloc el diumenge a les 12.00 hores.

Compartir: