Els Redsticks i les Lleones s’acomiaden de València amb victòria

Espanya va tornar a véncer a França en la segona trobada entre totes dues seleccions disputats a València per 1 a 0 mentre que l’Argentina es va imposar a la Xina per 3 a 1 per a baixar el teló de la FIH Pro League en el camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró.

La quarta jornada de la FIH Pro League de València va tancar la seua competició amb dos nous partits que van clausurar un nou esdeveniment esportiu organitzat per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana.

Amb la presència de 800 escolars, que van omplir les graderies del camp d’hoquei del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró, la Pro League va acomiadar una nova edició a València amb dos partits de nivell.

Van obrir la jornada Espanya i França que van protagonitzar un partit molt igualat que no es va decidir fins a l’últim minut. Després d’una primera meitat en la qual l’equip de Max Caldas va comptar amb quatre ocasions de PC, i diverses oportunitats de perill, els Redsticks no van poder doblegar als francesos fins al penúltim minut de partit. Una acció de Joaquín Menini sobre la botzina li donava a Espanya els tres punts per a acomiadar-se de Beteró amb dues victòries (totes dues davant França), i un empat i una derrota per la mínima davant l’Argentina.

Ja en el segon torn, l’Argentina tornava a mesurar-se davant la Xina collint una nova victòria per 3 a 1, emulant el triomf de la jornada anterior. Les Lleones van guanyar gràcies als gols de Julieta Jankunas, Agustina Gorzelany i Eugenia Trinchinetti que van contrarestar el gol inicial de la jugadora xinesa, Bingfeng Gu.

Amb aquest resultat, el conjunt albiceleste marxa de València un ple de victòries després d’imposar-se en els seus dos partits davant les Redsticks -tots dos per 0 a 1- i davant la Xina.