Elda Prestigio i Bm. Morvedre a la recerca del bitllet a primera

L’emoció i la passió desborden el poliesportiu Ciutat d’Elda – Florentino Ibáñez, que es prepara per a albergar la tan esperada Fase d’Ascens a la Lliga Guerreres Iberdrola d’handbol femení. Els protagonistes d’aquesta batalla esportiva són l’equip local, Elda Prestigi, juntament amb Bm. Morvedre, Zonzamas CICAR Lanzarote i Costa d’Almería Roquetas.

L’esdeveniment serà una autèntica festa de l’esport, on dos equips de la Comunitat de l’Esport, Elda Prestigi i Bm. Morvedre, faran el possible per tornar a la màxima categoria de l’handbol femení espanyol.

Cal destacar que les entrades per a cada jornada tindran un preu de 5 €, mentre que l’abonament per als tres dies estarà disponible per 12 €. Els punts de venda són Papereria Folder, situada en la Gran Avinguda, 3 d’Elda, i el Restaurant Plaza 4, en la Plaça Major, 4 d’Elda.

D’altra banda, ja s’han anunciat els horaris de les apassionants trobades de la Fase d’Ascens que podran seguir-se, en directe, a través de Comunitat TV:

Dijous 25/05/23:

  • 18.00 h: Costa d’Almería Roquetas vs Bm. Morvedre
  • 20.00 h: Elda Prestigi vs Zonzamas CICAR Lanzarote

Divendres 26/05/23:

  • 18.00 h: Bm. Morvedre vs Zonzamas CICAR Lanzarote
  • 20.00 h: Elda Prestigi vs Costa d’Almería Roquetas

Dissabte 27/05/23:

  • 17.00 h: Zonzamas CICAR Lanzarote vs Costa d’Almería Roquetas
  • 19.00 h: Elda Prestigi vs Bm. Morvedre

Preparen-se per a viure moments de pura intensitat i lliurament en cada enfrontament. La Fase d’Ascens promet ser un autèntic espectacle que ningú voldrà perdre’s!

Compartir: