El pavelló poliesportiu de la UV es vist de blau per a rebre a les millors pales del món del pàdel

Aquesta setmana les pistes 2 i 3 instal·lades en el pavelló universitari reben als jugadors i jugadores del World Padel Tour (WPT). Els partits comencen la vesprada del dilluns 4 de juliol i se succeiran fins al diumenge, dia de les finals, quan es coneixerà què dues parelles s’alcen amb el títol.

El pavelló universitari serà escenari del millor joc del planeta pàdel del 4 al 8 de juliol. Els partits comencen la vesprada del dilluns 4 de juliol, a les 16:00 hores en les pistes 2 i 3; i el dimarts dia 5, a partir de les 15:30 hores, en la pista 2. El pavelló poliesportiu de la Universitat de València és subseu del World Padel Tour (WPT) 2022, i albergarà part dels partits de la fase de prèvies i de les finals, juntament amb el Pavelló municipal de la Font de Sant Lluís, seu principal del torneig.

“Per a la Universitat de València és un honor poder albergar una competició de tan alt nivell com és el World Padel Tour”, assegura Ana Mª Gómez, directora del Servei d’Esports de la UV. El pàdel és un esport en expansió, més de 25 milions de persones el practiquen a tot el món, “per això col·laborar amb la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana per a acollir un circuit oficial, que ha professionalitzat aquesta disciplina esportiva, és una gran oportunitat per a la Universitat de València”, explica la directora d’UVEsports.

“Aquesta col·laboració amb la Federació i el WPT ens ha permés oferir a la nostra comunitat universitària la possibilitat de gaudir del millor joc i posar al servei de la societat valenciana les nostres instal·lacions, ja que el pavelló poliesportiu de la UV és un dels pocs espais que compleix amb els requisits per a celebrar un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques”, ha assenyalat Ana Mª Gómez.

La directora del Servei d’Esports ha explicat que la Pista Central del Pavelló té una superfície total de 2200 metres quadrats coberts amb il·luminació artificial. El sòl, de fusta flotant, resulta ideal per a esmorteir l’impacte en el joc. La ubicació, en plena ciutat, és perfecta per a acollir una competició internacional com aquesta. S’ha habilitat la graderia principal del pavelló universitari, amb capacitat per a 700 espectadors, s’ha revestit de moqueta blava tota la superfície de joc i s’han preparat els tancaments conforme a les normatives.

Si tens interés per assistir als partits del World Padel Tour (WPT) València Open pots obtindre les teues entrades ací. Si pertanys a la comunitat universitària de la UV pots sol·licitar el teu codi de descompte per correu electrònic.

Compartir: