El Mundial de Gimnàstica de València ja alça expectació amb l’inici de la venda d’entrades

La Fira de València serà escenari del major esdeveniment internacional de Gimnàstica Rítmica del 2023. Del 23 al 27 d’agost se celebrarà el Campionat del Món i a partir de hui, 21 de març a les 16.00, s’obri el període de venda d’entrades a través de la pàgina oficial de la competició: http://rgvalencia2023.es.

Aquest esdeveniment, posarà a la ciutat de València i a la Comunitat de l’Esport en el focus mundial d’aquest esport en els últims dies d’agost. A la importància de ser un Campionat del Món se li suma el fet que forma part del sistema de classificació per als Jocs Olímpics de París 2024. El Mundial de Gimnàstica, organitzat per la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, compta amb el suport de les institucions valencianes i de la Fundació Trinidad Alfonso, que al costat del COE, es van marcar l’objectiu d’atraure a la Comunitat Valenciana esdeveniments de primer nivell. El mundial de gimnàstica és el millor exemple i, amb l’inici venda d’entrades, València està una mica més prop de ser l’epicentre mundial d’aquest esport.

Els aficionats de tot el món tindran l’oportunitat d’adquirir els següents tipus d’entrades:

  • Entrades individuals diferenciades per dies i per categories (A, B i C)
  • Bono complet de 5 dies de competició diferenciat per categories (A, B i C)
  • Venda en taquilles des del dia 23 d’agost

 PLACES OLÍMPIQUES EN JOC

 MODALITAT INDIVIDUAL

Durant la classificació obtinguda en la jornada classificatòria de l’All Around (23 i 24 d’agost), s’atorgaran 14 places per als Jocs Olímpics de París 2024, fins a un màxim de 2 places per país (no nominals), a excepció d’aquells països ja classificats prèviament en el Mundial de 2022 (Itàlia, Bulgària i Alemanya), que podran aspirar a una plaça.

 MODALITAT CONJUNTS

Un total de 24 conjunts participaran en el Campionat del Món de València. Els 5 millors conjunts classificats en la jornada de classificació (a excepció de Bulgària, Israel e Espanya, que ja estan classificats), el dia 25 d’agost, aconseguiran el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024.

Per a tota la informació addicional sobre el Campionat del Món es podrà consultar en la pàgina oficial de la competició: http://rgvalencia2023.es.

SESSIÓ CAT A CAT B CAT C
Dia 23 Classificacions + Finals individuals 45 € 35 € 25 €
Dia 24 Classificacions + Finals individuals 45 € 35 € 25 €
Dia 25 Classificació All Around Conjunts 40 € 30 € 20 €
Dia 26 Final Individual All Around 40 € 30 € 20 €
Dia 27 Finals Aparells Conjunts + Gal·la Clausura 50 € 40 € 30 €
Bono Completo (5 dies + Gal·la) 180 € 140 € 100 €

Compartir: