Eón Horneo Alacant es classifica per a la promoció d’ascens

Eón Horneo jugarà la promoció d’ascens a l’Asobal després de superar a l’Amenabar de manera còmoda amb molta superioritat. Ràpides contres i atacs des dels extrems que feien molt de mal a la defensa basca. Així com un Pavel Mishkevich que es tornava a convertir en un mur sota pals. Mateixa tònica que va continuar fins que en el 30 va sonar la botzina per a marxar-se a vestuaris amb un 19-11 en el marcador.

Mateixa tònica que continue en el segon temps que ja en el 37 tornava a posar-se fins a 9 a dalt. L’equip no va cessar en la seua obstinació de, malgrat comptar amb un marcador ampli, seguir en la dinàmica guanyadora i dominadora com estaven fent des que va sonar la botzina a l’inici del partit.

Al final, 35-25 en el marcador que va arribar acompanyat d’una autèntica festa en la graderia, gràcies a una afició que ha estat més que mai amb l’equip i que no ha deixat d’animar.

L’Unicaja Banc Infinitat de Santander serà el rival de l’Eón Horneo Alacant en la promoció d’ascens a la lliga ASOBAL que es disputarà aquesta setmana. El conjunt càntabre ha acabat antepenúltim de la Lliga Sacyr Asobal. En aquesta promoció, l’equip alacantí haurà de véncer per a aconseguir el seu ascens a la màxima categoria de l’handbol espanyol. D’aconseguir-ho, serà el conjunt càntabre el que descendisca a la Divisió d’Honor Plata.

Es tracta d’un play-off a anada i volta i la primera trobada es jugarà a Alacant dimecres que ve 1 de juny, en horari encara per confirmar. La volta, es jugarà el cap de setmana del 4 -5 de juny.

Compartir: