CV València es proclama campió d’Espanya Júnior a la Corunya

CV València es va proclamar campió d’Espanya Júnior Masculí després d’imposar-se en la Final al Vóley Palma per 3-0 en un excel·lent partit que li va permetre coronar-se com a vencedor. El tercer lloc del podi el va ocupar Cisneros Alter que va superar a Barça Voley també en tres sets.
El Campionat d’Espanya Júnior Masculí va completar la seua primera edició en terres gallegues amb una vibrant jornada final, en la qual es van disputar els xocs pel bronze i el títol. En el duel pel primer trofeu de campió, CV València va superar amb solvència a Vóley Palma en tres sets (25-18/25-18/25-21) en un enfrontament controlat en tot moment pels llevantins, guiats per Germán Llorens, triat MVP del Torneig.
En el xoc pel bronze, Cisneros Alter Voley va acabar en tercer lloc després de superar al Barça Vóley per 0-3 (20-25/20-25/23-25) en un duel marcat per l’encert de Tenerife.
Després de la conclusió de la final es va procedir al lliurament de trofeus als 3 primers Classificats, així com el premi al MVP del Campionat que va recaure en el colocador del CV València Germán Llorens.
El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de Sr. Pablo Lago Sanmartín, Alcalde de l’Excm. Concello de Brión, de Sr. José Blas García Piñeiro, Alcalde de l’Excm. Concello d’Ames i Representant de la Diputació de la Corunya, de Sra. Mar García Vidal, Alcaldessa en Funcions de l’Excm. Concello de Negreira i amb Sr. José Ángel Luna Bargo, Vicepresident de la RFEVB i President de la FGV.