El COTIF Promeses arriba a la seua fase més emocionant

La fase de grups del COTIF Promeses ja ha finalitzat. Ara arriba el torn de les rondes finals, on els millors equips del torneig es mesuraran per a emportar-se el prestigiós trofeu.

Després d’una setmana de competició, el COTIF arriba als seus últims dies de competició. És el cas les categories de futbol base, els tornejos del qual ja han arribat a les rondes finals.

La fase de grups ens ha deixat alguna sorpresa, com per exemple en categoria aleví. En el grup A, el València CF s’ha vist superat en la taula per Selecció Soccer Team València que passa a huitens com primera de grup, i amb únicament una derrota.

Després dels blanc-i-negres, Selecció Promeses ND i Barcelona Team completen els equips del grup que han aconseguit el passe a la següent fase.

Per part del grup B, el Vila-real CF ha dominat la classificació amb permís de l’E1 València Paiporta, que empatats a punts han quedat primer i segons respectivament amb quatre triomfs i una derrota. Per darrere han aconseguit la classificació també la UD Alzira i FBCD Catarroja.

En el grup C, el Llevant UD ha complit les expectatives arribant a huitens com a líder del seu grup sense cap derrota, i amb únicament un empat com a «taca» a la seua impecable fase de grups. Al costat de granotas s’han classificat la UD Alginet, World Soccer València i Selecció Ribera-Costanera Canals.

Finalment respecte a la categoria aleví, l’Academy Visió Foot ha aconseguit un meritori primer lloc per davant del Sevilla FC, amb qui ha empatat a punts. Amb quatre victòries i un empat, tots dos lideren un grup MET Soccer Academy i Massia Promises passen de ronda com a tercers i quarts.

La fase de grups de la resta de categories del COTIF Promeses també han arribat a la seua final, amb MET Soccer Academy, Football Training Academy 380 i CF E1 València Paiporta com a líders en benjamins. Esment especial per a aquest últim, perquè ha guanyat cadascun dels partits que ha disputat.

En els més xicotets, és a dir, en la categoria prebenjamí els millors han sigut Football Training Academy 380 i MET Soccer Academy.

Les eliminatòries de huitens de final es juguen íntegrament aquest dijous a la vesprada per als equips alevins i benjamins. Per part seua, els prebenjamins que arranquen les eliminatòries des d’habitacions, jugaran a partir del divendres.

Compartir: