Comença la Copa Davis Junior 2022 en la Comunitat de l’Esport

La Copa Davis Junior o Copa Borotra 2022 se celebra en territori valencià per segon any consecutiu, en la Comunitat Valenciana, la Comunitat de l’Esport. El torneig es disputa els dies 27, 28 i 29 de juliol en les instal·lacions del Club CM València Tennis Center.

Dimarts passat, la Copa Davis Junior va celebrar el sorteig que marca l’ordre dels partits del torneig. Els resultats del sorteig apunten al fet que el torneig comença oficialment hui, dimecres 27 de juliol, amb el partit de Portugal – Hungary i Ireland – France. Els partits es realitzaran en torns matinals i vespertins, el primer torn comença a les 10:00h i el segon torn a les 15:00h.

Una vegada finalitzat el sorteig, l’organització va donar pas a la cerimònia inaugural del torneig on els equips participants han sigut presentats. Els set equips han desfilat fins a l’escenari onejant amb orgull les banderes dels seus respectius països. France ha sigut presentat en primer lloc, seguit de Hungary, Ireland, Portugal, Turkey, Ukraine y España.

Per a finalitzar l’acte, Carlos Bertó, director de la Copa Davis *Junior, va voler agrair la col·laboració de tots els patrocinadors del torneig i ha conclòs recordant que l’entrada és gratuïta i que tot aquell que desitge vindre serà rebut amb els braços oberts.

Compartir: