Cap de setmana de màxima competició en la Comunitat de l’Esport

La Comunitat de l’Esport viurà a partir de demà, dos dies de frenètica competició. Vela, atletisme, rugbi i handbol seran els protagonistes de dues jornades apassionants.

D’una banda, a Santa Pola, s’està celebrant el Campionat d’Espanya d’IQFoil que en la passada jornada va poder alçar veles amb un èxit rotund de proves i amb condicions exigents per a tots els participants. Rendint comptes a la ubicació del campionat, la badia de Santa Pola ha lluït amb les seues exigents condicions meteorològiques per als regatistas i donant fé de les bones condicions per al windsurf en aquesta situació de la costa alacantina. El Campionat d’Espanya 2022 per a la Classe Iqfoil Abs i sub-21, Regata International Cup Santa Pola per a les Classes iQFOIL juvenil (sub-19) i júnior (sub-17), se celebrarà en aigües de Santa Pola (Alacant), entre els dies 16 al 20 de març de 2022, tots dos inclusivament.
La regata està organitzada pel Nàutic Santa Pola, per delegació de la Real Federació Espanyola de Vela, en col·laboració amb la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i l’Associació Espanyola de la Classe Internacional iQFOIL.
Dues categories diferenciades, són les protagonistes d’aquest esdeveniment: IQFoil en les seues versions de masculins i dones. En total, 50 regatistas han omplit de veles la badia, assegurant un cap de setmana de molta competència.

D’altra banda, a Belgrad s’està disputant des de hui mateix els Campionats del Món indoor d’atletisme 2022. Fins a Belgrad, la capital de Sèrbia i la seu del torneig, es desplaça una delegació espanyola composta per 27 atletes. Entre ells, quatre esportistes de la Comunitat Valenciana i pertanyents al Projecte FER: el corredor de tanques Quique Llopis, la saltadora de longitud Fátima Diame, i els “combineros” Jorge Ureña i Claudia Conte competiran per un lloc en la lluites per les medalles al llarg de tot el cap de setmana.

A més, 6 equips de la Comunitat de l’Esport, es creuaran entre si en 3 derbis que prometen emoció fins a l’últim instant. La sessió esportiva començarà el dissabte a les 18.00 amb la trobada d’handbol entre el BM Servigroup Benidorm i el Grup USA Handbol Mislata; seguidament, a les 19.00 hores tindrà lloc el Llevant UDBM Marni contra l’Handbol Castelló. Tancarà la jornada el rugbi, que el diumenge a les 16.00 enfrontarà al CR Sant Roque amb el Rugbi Club València.

Totes les trobades i altres 37 d’equips de la Comunitat de l’Esport, podran seguir-se a través de la nostra web, en la secció de Comunitat Media.

Compartir: