Alacant definix els triomfadors del Campionat d’Espanya infantil i cadet de tennis de taula

El Campionat d’Espanya en Edat Escolar 2024 de tennis taula, celebrat en el Pavelló Pitiu Rochel d’Alacant des del 28 fins al 31 de març, va conéixer durant el passat cap de setmana als campions nacionals individuals cadet i infantil, tant en masculí com en femení. Este esdeveniment va ser testimoni de l’esperit competitiu i la noblesa del tenis de taula reflectida en els joves talents del tenis de taula espanyol, on Madrid, Catalunya i Galícia van liderar el medaller amb dos títols, seguidaos d’Andalusia, Cantàbria, i Castella i Lleó, les quals van completar el rànquing de comunitats amb un títol en este campionat.

La presidenta de la Federació de Tennis Taula de la Comunitat Valenciana (FTTCV), Mónica Hortal, i el president de la Federació Espanyola, Miguel Ángel Machado, van ser els encarregats d’entregar els premis en un esdeveniment el servici d’honor del qual va ser realitzat per l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala.

Va ser l’inici d’un campionat en què, enn la categoria Cadet Femení, la victòria va ser per a María Berzosa, de Castella i Lleó, qui es va alçar amb el títol, guanyant a Sofia Couce, de Galícia, en la final. El tercer lloc el van compartir Abril Masdeu, de Catalunya, i l’andalusa Julia Martín, els qui es van penjar el bronze.

D’altra banda, en Cadet Masculí, el jugador de la Federació Catalana Lucca Khidasheli es va coronar campió, superant a Miguel Ángel Cabezas, d’Andalusia, qui va obtindre el subcampionat en una final renyida. Els tercers llocs van ser per a Rafael Pedregosa, també d’Andalusia, i Alejandro Vivo, d’Aragó.

Les millors imatges del Campionat d'Espanya de Tennis Taula en Edat Escolar

Compartir: