L’AtticGo Club Handbol Elx, subcampió de la Lliga Guerreres Iberdrola

L’AtticGo Club Handbol Elx ha demostrat una vegada més la seua vàlua i coratge en la final de la Lliga Guerreres Iberdrola. Malgrat patir una derrota per 30-26 davant Costa del Sol a Màlaga, les guerreres il·licitanes han deixat una petjada inesborrable en aquesta temporada per al record.

L’emoció del partit va poder viure’s en el Centre de Congressos, on més d’un centenar de seguidors il·licitans es van congregar per a brindar el seu suport incondicional a l’AtticGo.

Encara que el somni del títol es va esvair, l’equip dirigit per Rocamora es va deixar l’ànima en la pista. No obstant això, es van trobar amb una impenetrable Merche Castellanos sota els pals de l’equip local, que va impedir que les franjiverdes aconseguiren la victòria.

Malgrat aquesta derrota, l’Elx signa el seu segon subcampionat en la Divisió d’Honor Femenina, consolidant-se com un referent en l’handbol nacional. Les guerreres de Rocamora són motiu d’orgull per a la Comunitat de l’Esport i han deixat la seua petjada en la història del club en aquesta temporada excepcional.

A més, aquest subcampionat se suma als èxits obtinguts en el passat cicle daurat del club. En 2021, l’AtticGo BM Elx es va proclamar campió de la Copa de la Reina i de la Supercopa d’Espanya, consolidant el seu domini en l’elit de l’handbol femení. Elx continua en la senda de l’èxit i promet continuar escrivint pàgines emocionants en el futur pròxim.

Compartir: