16 esportistes representaran a la Comunitat en el nacional de frontenis

Un any més la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana participa en el Campionat d’Espanya d’Edat Escolar que se celebra, com és habitual, en la localitat d’Íscar (Valladolid). Les categoria d’infantil i cadet, totes dues masculina i femenina, en les proves de frontenis i taujana goma són les que es diputarán. La Comunitat acudeix amb 9 xics i 7 xiques al costat de 3 tècnics per a aconseguir revalidar el títol aconseguit l’any anterior.

L’expedició ix el dijous 23 de juny amb autobús per a arribar al migdia a l’hotel i preparar-se per a l’inici de la competició previst a les 17.00 hores. El campionat de juga amb el sistema d’eliminatòria directa amb una fase prèvia de grups que classifica als equips a quarts de final o semifinals segons el nombre de participants.

Al costat de la Comunitat participen les seleccions de Navarra, Canàries, Catalunya, Castlla i Lleó, Andalusia, La Rioja, Múrcia, Castella-la Manxa i Madrid en un Campionat en el qual es juguen partits durant tot el dia amb les finals previstes per al dissabte vesprada i el diumenge al matí.

El Campionat és un dels 6 en els quals participarà la FFPCV gràcies al suport de la Generalitat en la línia de subvencions a les seleccions autonòmiques i a les ajudes de la Fundació Trinidad Alfonso destinades als equipaments.

Compartir: