1.200 esportistes participaran en la Supercopa d’Espanya de Judo Isabel Fernández

EN DIRECTE
Supercopa Espanya Judo Isabel Fernández
Segueix-ho ací

Se celebrarà els dies 2 i 3 de març en el Centre de Tecnificació Esportiva d'Alacant

Este esdeveniment és classificatori per a la fase final del campionat d'Espanya

La ciutat d’Alacant es convertirà en la capital nacional del judo infantil i cadet els pròxims dies 2 i 3 de març amb la celebració de la Supercopa d’Espanya Isabel Fernández. En esta competició participaran 1.200 esportistes de 16 autonomies espanyoles, a més de competidors i competidores de França, Portugal, Anglaterra i Andorra. En concret, seran 720 cadets, 430 infantils i 64 en la modalitat de Katas, entre els quals es troben medallistes mundials i europeus absoluts.

La cerimònia d’inauguració començarà les 9 del matí del dissabte en el Centre de Tecnificació Esportiva, al carrer Foguerer Gilabert Davó, per a donar pas seguidament a la competició dels i les cadets. El diumenge serà el torn per als xics i xiques de la categoria infantil. Per a això es disposaran en el pavelló huit tatamis i una gran zona de calfament, en el muntatge del qual participaran persones de programes d’inclusió social. L’esdeveniment no seria tampoc possible sense la labor realitzada pels 50 àrbitres i 49 jutges cronometradors presents en este.

Organitzat pel Judo Club Alacant i el club Atlètic Montemar (per delegació de la Real Federació Espanyola de Judo) este esdeveniment és oficial i classificatori per a la fase final del campionat d’Espanya. La Supercopa d’Espanya Isabel Fernández va rebre en 2020 el premi Emprén Esport com a segon millor projecte turístic de la Comunitat Valenciana i, a més, forma part del programa de suport a competicions PAC CV, impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Olímpic Espanyol (COE). També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant, la Diputació d’Alacant, la Conselleria de Cultura i Aigües d’Alacant.

En total, es preveu l’arribada a Alacant de més de 3.500 persones per a assistir a la competició, amb el que l’impacte econòmic turístic esportiu per a la ciutat s’estima en prop d’un milió d’euros.

De manera paral·lela a l’esdeveniment, que es transmetrà per streaming, es realitzaran campanyes de conscienciació social amb la col·laboració d’Aigües d’Alacant a través de tallers i l’aportació d’aigua no embotellada per a públic i participants, així com amb la col·locació de recipients de fem classificats.

Compartir: