Decidides les semifinals del Circuit Sub18 d’escala i corda – Trofeu FundaciónTrinidad Alfonso

Esta setmana es disputava la última jornada del V Circuit Sub 18 d’escala i corda – Trofeu Fundación Trinidad Alfonso, als trinquets de Massalfassar i L’Eliana.

A Massalfassar, la formació de Jordi Ripoll (Cpv Laguar) – Andreu Garcia (Cpv Montserrat) i Àlex Serra (Cpv Ondara) guanyaven per la mínima a l’equip d’ Héctor Navarro (Cpv Torrent) – Pau Anyó (Cpv Marquesat) i Óscar Castillo (Cpv Pelayo), es dir, 60 a 55, amb repartiment de punts inclós. Al trinquet del Camp de Túria, s’enfrontaven els equips de Joan Rodrigo (Cpv Moixent)– Rubén Teruel (CPV Beniarbeig) – Gerard Cabrera (Cpv Beniarbeig) i el de Víctor Climent (Cpv Algímia) – Àngel Gaspar (CPV Quart de les Valls) i Enric Carcel (Cpv Guadassuar), amb resultat de 60 a 30 per a la formació de Víctor.

Amb estos resultats, els encreuaments de semifinals queden d’aquesta manera:

Dilluns 28 de novembre a Massalfassar es jugarà l’eliminatòria entre els equips de Víctor Climent (Cpv Algímia) – Àngel Gaspar (CPV Quart de les Valls) i Enric Carcel (Cpv Guadassuar) i el de Héctor Navarro (Cpv Torrent) – Pau Anyó (Cpv Marquesat) i Óscar Castillo (Cpv Pelayo).
Dimecres 30 de novembre, es resoldrà la segona semifinal, entre els equips de Jordi Ripoll (Cpv Laguar) – Andreu Garcia (Cpv Montserrat) i Àlex Serra (Cpv Ondara) i el de Dorian (Cpv Guadassuar) – Ulises Blasco (Cpv Vinalesa) i Ferran Gimeno (Cpv Pobla Vallbona).

Compartir: