Es tracta d’una ampliació del Programa de Suport a Competicions (PAC_CV) que pretén acostar a la Comunitat Valenciana competicions internacionals del màxim nivell per a continuar consolidant aquest territori com la Comunitat de l’Esport.

Hi ha quatre esdeveniments que entren dins d’aquest programa. Dos que es van celebrar en 2021: l’Eurobasket Femení i el Mundial d’Handbol Femení. En 2022, el Campionat Iberoamericà d’Atletisme i, en 2023, el Mundial de Gimnàstica Rítmica, que es disputarà a València.

Esdeveniments PAC_CV+

2023

Mundial de Gimnàstica Rítmica

El XL Campionat Mundial de Gimnàstica Rítmica se celebrarà a València entre el 21 i el 27 d’agost de 2023 sota l’organització de la Federació Internacional de Gimnàstica i la Real Federació Espanyola de Gimnàstica

2022

XIX Campionat Iberoamericà Alacant 2022​

El 19º Campeonato Iberoamericano se cerró de forma brillantísima en La Nucía, con registros de gran nivel y pruebas con mucha emoción.

España dominó el medallero con 30 medallas, 14 de oro, 8 de plata y 8 de bronce, seguido de la República Dominicana, con 14 metales (y seis títulos) y Cuba, con 10 medallas, 5 de ellas de oro.

2021

Eurobasket Femení

El XXXVIII Campionat Europeu de Bàsquet Femení es va celebrar conjuntament a França i Espanya entre el 17 i el 27 de juny de 2021 sota la denominació Eurobasket Femení 2021.

Mundial d'Handbol Femení

El XXV Campeonato Mundial de Balonmano Femenino se celebró en España entre el 1 y el 19 de diciembre de 2021 bajo la organización de la Federación Internacional de Balonmano (IHF) y la Real Federación Española de Balonmano.

Preolímpic d'Handbol

La Selecció Espanyola Femenina d’Handbol va aconseguir el seu bitllet als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 a Llíria. L’empat amb Suècia i el triomf davant l’Argentina va permetre a les Guerreres aconseguir la seua plaça olímpica

Últimes notícies