Or per a Roberto Doménech, Daniel Martínez i Jaime Alvado en l’Europeu sub-20 d’handbol

La selecció espanyola júnior masculina d’handbol es va proclamar campiona d’Europa aquest diumenge en superar (35-37) a l’amfitriona Portugal en el Centre de Desportos e Congressos de Matosinhos, tercer títol continental per a Espanya en la categoria. I ho ha fet amb tres valencians en les seues files: Roberto Doménech, Daniel Martínez i Jaime Alvado.

Els ‘Hispans’ júnior van haver de baixar l’eufòria lusitana d’inici, sota el manteniment del seu públic l’amfitriona i el lideratge ofensiu de Francisco Mota dona Costa. La porteria del portera valencià Roberto Doménech va mantindre a Espanya en la baralla, en un intercanvi de colps.

Als de Rodrigo Reñones els faltava efectivitat en els seus atacs, amb una gran actuació també de la porteria lusitana (16-15). La represa va ser també dels locals, amb un matalàs de 3-4 gols que posava en alerta a Espanya. Els ‘Hispans’ van estrényer i van forçar les pèrdues de Portugal per a canviar el guió.

La pressió la va gestionar pitjor l’esquadra lusitana, mentre Espanya va saber jugar els minuts finals. Domenech va parar i Bruno Reguart va dirigir bé l’atac mentre Portugal s’anava quedant sense resposta, en el tercer títol espanyol en l’última dècada.

Compartir: