Bicicleta de muntanya, vela i handbol, protagonistes del cap de setmana

La Comunitat de l’Esport afronta un cap de setmana multidisciplinari. La primera cita serà sobre rodes, amb la Mediterranean Epic, a Orpesa. La prova de bicicleta de muntanya afrontarà el dissabte la tercera etapa, la més llarga i tècnica de totes, en la qual els esportistes recorreran un total de 93 quilòmetres. L’eixida, com ja és habitual, estarà situada en el passeig marítim de la platja de la Petxina, des d’on també partiran el diumenge per a afrontar l’última etapa d’està èpica carrera de BTT que ja és tot un referent mundial.
Mentrestant, en la costa de la Comunitat, contínua la competició per excel·lència de la vela valenciana on es donen cita més de 600 regatistas de classes olímpiques i preolímpiques, l’Olympic Week, on una dotzena de nacionalitats lluitaran, no sols pel trofeu de la competició, sinó també pels diferents títols nacionals i autonòmics que estan en joc.
Pel que respecta als equips valencians, destaquen els derbis del dissabte a la vesprada entre el CAU i Els Abelles en rugbi; i Opdenergy Benidorm i Familycash Xátiva VB, en voleibol. El diumenge, l’handbol serà el protagonista amb la trobada del CBM Elx Visitelche.com, que s’enfrontarà al Rocasa Gran Canària en el partit d’anada de quarts de final de l’European Cup a les 12.00 hores. Simultàniament, podrem seguir el derbi entre l’Eó Enforne Alacant i el Fertiberia Port de Sagunt, així com la resta dels partits dels equips valencians de les dues màximes categories, en directe a través de Comunitat Mitjana.

Compartir: