Léleman Conqueridor viatja a Melilla amb la ment posada a fer història i ficar-se en semifinals

El Léleman Conqueridor València està davant la primera oportunitat de fer història en el voleibol valencià i ficar-se en les primeres semifinals de la Superliga de voleibol masculina per a la ciutat del Túria. Els valencians viatgen a Melilla per a disputar el segon i tercer partit -aquest últim en cas de ser necessari- amb tota la il·lusió posada a traure un triomf i prolongar la temporada amb un accés a les semifinals després de dues campanyes del grup en la màxima competició nacional.

Conqueridor València afrontarà el seu primer punt de semifinals el dissabte a partir de les 16.00 hores. Els valencians, amb encara el subidón d’adrenalina en el cos després de la remuntada del passat dissabte davant la seua afició (3-1), arriben a la ciutat autònoma amb un extra de motivació per a sumar un triomf que els faça tancar l’eliminatòria per la via ràpida. Per si no fos prou, les semifinals esperen i enfrontarien al conjunt valencià enfront del guanyador de la sèrie entre Guaguas i Emevé, que de moment lidera el conjunt canari, campió de la lliga regular.

El Léleman Conqueridor València realitzarà un dels desplaçaments més complicats de la temporada en el moment més important de l’any i amb les semifinals a l’abast de la seua mà. Els de Fabián Muraco, que arriben al 100% de les seues capacitats físiques, confien en el bon fer del seu servei, l’efectivitat ofensiva i el caràcter dels seus jugadors per a tancar l’eliminatòria en qualsevol de les dues trobades que podrien arribar a disputar-se.

Melilla Sport Capital comptarà amb el suport de la seua afició i s’aferrarà al Javier Imbroda per a donar la volta a l’eliminatòria. Si els de Melilla venceren el dissabte, el diumenge se celebrarà el xoc definitiu a vida o mort a partir de les 17.00 hores, quasi sense temps de reacció per a tots dos equips. Salim Abdelkader va finalitzar la trobada amb dos jugadors que acostumen a ser suplents en pista, com són el capità Mikael Tahiri i Bassa Radunovic, en substitució de Federico Martina i Mariano Giustiniano. Els argentins no semblaven tindre problemes físics, però podrien ser sacrificats o reservats com ja fera l’equip de la ciutat autònoma.

Compartir: