Laura Casabuena i Néstor Abad, entre els millors gimnastes del món

Laura Casabuena va participar en la seua primera gran final all-around en el Campionat del Món dijous passat 3 de novembre, acabant amb un 24é lloc en la final del concurs complet del Mundial de gimnàstica artística. Amb els dos primers exercicis, la jove gimnasta, va aconseguir realitzar-los a l’altura del nivell d’un Campionat del Món, aconseguint una puntuació en sòl de 13.333 i en salt 13.200. A continuació, va disputar les paral·leles en les quals va rebre una nota de 12.300 punts i finalment va tindre lloc la barra, en la qual va obtindre un resultat de 7.500 punts, un exercici que va realitzar en la classificació tan sols uns dies abans amb una puntuació de 12.966. Després de sumar totes les notes va aconseguir un total de 46.333 punts i la vintena quarta posició en el Campionat del Món.

El títol de campiona del món en la modalitat d’all-around se’l va emportar la brasilera Rebeca Andrade amb una puntuació total de 56.899 punts, la plata se la va emportar Shilese Jones amb 55.399 punts i el bronze va ser per a Jessica Gadirova amb un total de 55.199 punts.

El divendres 4 de novembre Joel Plata i Néstor Abad, van tancar la participació espanyola en el Campionat del Món de Liverpool disputant la final all-around masculina tractant-se amb els millors gimnastes de la modalitat d’artística. En la primera rotació Joel va començar amb arcs aconseguint una posició de 11.533 punts mentre que Néstor va començar amb anelles aconseguint una nota de 13.233 punts. A continuació, van disputar anelles (Joel) i salt (Néstor) en la qual van aconseguir una puntuació de 13.233 i 13.733 punts respectivament. En la tercera rotació van disputar salt (Joel) i paral·leles (Néstor) aconseguint una nota de 14.700 i 14.200 punts respectivament. Seguidament, va tindre lloc paral·leles en la qual Joel va aconseguir una puntuació de 12.766 punts, i barra, en la qual Néstor va aconseguir un nota de 13.433 punts. En la cinquena rotació Joel va realitzar barra aconseguint 13.033 punts, i Néstor sòl aconseguint un total de 13.800 punts. Finalment, sòl i arcs en el qual Joel va aconseguir 14.333 punts i Néstor 11.266 punts, respectivament.

El resultat de totes les notes va sumar un total de 79.665 punts per a Néstor aconseguint la 16a posició i 79.598 punts per a Joel proclamant-se en 18a posició en la modalitat all-around en el Campionat del Món.

En aquesta gran final el títol de campió del món se’l va emportar el japonés Daiki Hashimoto aconseguint un total de 87.198 punts, la medalla de plata va ser per a la Xina, representada per Boheng Zhang amb 86.765 punts i la medalla de bronze va ser per al japonés Wataru Tanigawa amb 85.231 punts.