La selecció valenciana d’hoquei línia posa destí a Jaca per a jugar el CESSA

Jaca és la localitat triada on es disputarà, de l’11 al 14 de maig, el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques Sub-15 d’hoquei línia, tant masculines com femenines.

La Federació Valenciana de Patinatge acudirà a Jaca per a competir en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonómiques 2023 (CESSA), amb el combinat femení i masculí Sub’15. La competició tindrà lloc de l’11 al 14 de maig en el Pavelló de gel de la localitat aragonesa.

L’esdeveniment comptarà, a més de la selecció valenciana, amb la participació de les seleccions de Castella i Lleó, el País Basc, Madrid, Catalunya, Galícia, Canàries, Andalusia i Aragó, i competiran al voltant d’uns 300 esportistes d’aquesta modalitat.

La selecció valenciana femenina, que durant l’última edició es va proclamar subcampiona d’Espanya, ha resultat aparellada al grup amb Aragó, Castella i Lleó i Galícia. Pel que respecta a l’equip masculí, els seus rivals a la fase de grups seran Andalusia, Catalunya, Castella i Lleó i Aragó.

Els seleccionadors Ricardo Guerrero i Ainhoa Merino coincideixen que el més important en aquestes edats d’esport formatiu és gaudir de l’experiència de jugar en una competició d’aquest nivell i, a més, han assegurat que competiran amb l’objectiu de proclamanarse campions.

Compartir: