La selecció d’halterofília la Comunitat, campiona d’Espanya

Salamanca va acollir el Campionat d’Espanya Absolut femení i masculí individual i per federacions, en el qual van participar les seleccions de la Comunitat de l’Esport amb uns brillants resultats.

Els combinats de la Comunitat van aconseguir classificar-se en primer lloc per equips, aconseguint així el títol de Campiona d’Espanya per seleccions en categoria masculina. El trofeu va ser entregat al president de la federació, Emilio Estarlik.  El combinat femení, per part seua, va aconseguir un dignísimo 5é lloc.

També a nivell individual van aconseguir excel·lents resultats els esportistes valencians:

  • Michael Otero, va aconseguir un primer lloc en categoria 55 Kgs., el títol de Campió d’Espanya Absolut i 3 medalles d’or.
  • Tomás Sánchis Serrano, va aconseguir un primer lloc en categoria 81 Kgs. i títol de Campió d’Espanya Absolut en la modalitat de dos temps, així com una medalla d’or.  També es va classificar en 3r lloc en Total Olímpic aconseguint una medalla de bronze, i un 4t lloc en la modalitat d’Arrancada
  • El levantador Josep Gilabert, va aconseguir el títol de subcampió d’Espanya en la categoria de 81 Kgs, en la modalitat d’arrancada i un 4t lloc en Total Olímpic.

Compartir: