La Nucia acull el Boxam J&J i Sub 22 amb la participació de quinze països

Del 15 al 21 de maig, La Ciutat de l’esport de La Nucia serà l’escenari d’una setmana de la millor boxa internacional en categoria Júnior, Jove i Sub 22

La localitat del llevant espanyol de La Nucia, referent esportiu en el territori nacional, serà la seu del Torneig Internacional Boxam 2023 en les seues categories Júnior, Jove i sub 22 del 15 al 21 de maig. Més de 150 esportistes de 15 països diferents lluitaran durant una setmana per estar en les finals del prestigiós torneig internacional pugilístic que any rere any impulsa la Real Federació Espanyola de Boxa.

Espanya presentarà a aquest Torneig un combinat d’altíssim nivell amb l’ambició de la precisa lluita per les medalles. Enfront del combinat espanyol, visitaran la costa blanca els equips boxísticos de potències pugilístiques com ara l’Aràbia Saudita, Irlanda, Estònia, Republica Checa, Portugal, Anglaterra, Suïssa, Letònia, Israel, Croàcia, Gal·les, Bèlgica, Països Baixos, Romania i Finlàndia.

La setmana central del mes de maig sonaran tambors de guerra sobre el ring de La Nucia en les magnífiques instal·lacions esportives que ja albergaren al novembre de 2022 el Mundial Jove de Boxa.

Aquest Torneig de dilatada tradició al nostre país, ha comptat amb l’inestimable suport de La Nucia Ciutat de l’Esport, La Diputació d’Alacant, Costa Blanca i la col·laboració del Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso a través del Programa de Suport a Competicions PAC CV. Així com els patrocinadors oficials de la RFEbox: LEONE 1947, SHARK Boxing, VisorNets, Aon, Asisa, Iberdrola, Falcó Viatges i Podactiva, sense oblidar a les institucions que ens recolzen com el Consell Superior d’Esports (CSD).

L’equip espanyol del Boxam 2023 comptarà amb la representació de més de cinquanta esportistes femenins i masculins en cadascuna de les categories citades. En paraules de Felipe Martínez Martínez, President de la RFEbox: “El Torneig Boxam és una competició molt especial per a nosaltres. En ella hem vist nàixer vertaders talents nacionals que després ens han donat moltes alegries en competicions fora de nostres fronteres. A més La Nucia ja s’ha convertit per a nosaltres en una referència molt important per a la boxa nacional. Estem molt orgullosos i agraïts amb aquesta localitat i la gent que secunda tant i tan bé al nostre esport”.

Compartir: