La Fundació Trinidad Alfonso obri una nova edició del programa d’ajudes a clubs de la Comunitat Valenciana

La Fundació Trinidad Alfonso ha llançat una nova edició del programa d’ajudes dirigit a clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Aquest projecte va nàixer en 2020 amb l’objectiu d’ajudar els clubs valencians a recuperar la normalitat després de la crisi sanitària. Dos anys després, segueix avant amb la intenció d’ajudar-los al fet que continuen creixent i fomenten el treball i dedicació a les seues categories de base. Les entitats participants en aquest programa reben una ajuda en funció del nombre d’esportistes menors d’edat amb llicència en la federació.

La quantia destinada total ascendirà de nou a 1,5 milions d’euros per a aquesta temporada. Els clubs participants hauran de tindre categories base i estar dins d’alguna de les federacions esportives valencianes que participen en els programes de la Fundació Trinidad Alfonso: FER Futur, Esport a l’Escola +1h EF i Seleccions Autonòmiques Comunitat de l’Esport. Cada entitat rebrà 35 euros per cada menor d’edat federat, podent arribar a una ajuda màxima de 5.000 euros per club.

A canvi de participar, les entitats esportives que reben aquesta ajuda es comprometen a no incrementar les quotes als seus menors d’edat en la temporada 2022-23. Els clubs tenen fins al 31 de maig per a presentar les seues sol·licituds.

Compartir: