La Fundació Trinidad Alfonso i la GVA reben a les seleccions autonòmiques triomfadores en els CESA

Les seleccions autonòmiques de bàsquet, handbol, tennis de taula i ciclisme van ser rebudes pel director general d’Esport, Josep Miquel Moya, i el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez.

València, 22 d’abril de 2022.- La Fundació Trinidad Alfonso i la Generalitat Valenciana, en la persona del seu Director General d’Esport, van rebre aquest matí a les quatre federacions valencianes que van tornar amb alguna medalla en els últims Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. En concret, van anar quatre les que van acudir a les instal·lacions de la Fundació que presideix Juan Roig per a *gradecer el suport de totes dues institucions: bàsquet, handbol, tennis de taula i ciclisme.

La selecció valenciana d’handbol es va penjar un total de dues medalles: un bronze en el Campionat cadet femení i l’or en el Campionat infantil femení, celebrat a Múrcia.

Quant al combinat de bàsquet, el balanç va ser d’un or en Cadet Femení i sengles bronzes en Infantil Masculí i Cadet Masculí, mentre que en tennis de taula va destacar el bronze aconseguit per l’equip infantil masculí.

La més prolífica en metalls va ser la selecció valenciana de ciclisme, que torne del Campionat d’Espanya, celebrat en Galapagar, amb un total de 31 medalles i va ser, sens dubte, la gran dominadora de l’esdeveniment.

Representants de les quatre federacions van ser rebuts aquest matí en les instal·lacions de la Fundación Trinidad Alfonso pel director General d’Esport, Josep Miquel Moya, i el director de la pròpia Fundación, Juan Miguel Gómez. Van vindre, a més, acompanyats d’alguns dels integrants de les seleccions triomfadores dels CESSA.

Miguel Ángel Valero (gerent de la Federació d’handbol de la CV), Víctor Salvador, secretari General de la Federació Bàsquet de la CV), Daniel Valero, (director esportiu de la Federació de tennis de taula de la CV) i Amadeo Olmos, (president de la Federació de ciclisme de la CV) van voler agrair a totes dues institucions el suport brindat a través de la marca Comunitat de l’Esport que han lluït en els seus equipaments en aquests Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Josep Miguel Moya va voler felicitar “les seleccions i als jugadors que heu aconseguit una medalla, però no em vull quedar només amb això. És important el treball que es fa en les categories inferiors, perquè a vegades la medalla la marca un detall. És clar que, en qualsevol competició, si s’aconsegueix una medalla, millor, però no aconseguir-la no significa que no s’estiga treballant bé. Enhorabona a tots, gràcies per ser ambaixadors de la Comunitat de l’Esport. Estem molt contents d’aquest projecte que impulsem junt s la Fundació Trinidad Alfonso i que està donant els seus fruits”.

Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, va exercir d’amfitrió i va voler “felicitar les federacions i als esportistes per l’enorme treball que estan fent, a més de fructífer, com hem vist en aquests campionats. Nosaltres treballem per a construir la Comunitat de l’Esport, però aquesta seria impossible sense els esportistes, entrenadors i federacions, així que us volem agrair al pedrís i la implicació. Aquesta Comunitat de l’Esport es construeix des de la base, apostant per la pedrera i el futur i tant la GVA com nosaltres i el nostre president, Juan Roig, estem convençuts que tot això que entre tots estem sembrant tindrà el seu reflex en les categories superiors. Tant de bo els jugadors i jugadores que hui són ací els vegem en uns anys formant part del Projecte FER, això significarà que seguit amb aqueixa progressió, que han sigut cridats per les seleccions nacionals absolutes i seran els referents per a les generacions que vindran per darrere”.

Compartir: