La Comunitat Valenciana aconsegueix dos títols, tres plates i una medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’hivern màster

Els representants de la Comunitat Valenciana han aconseguit dos títols, tres plates i una medalla de bronze en el recent Campionat d’Espanya d’hivern màster, que es va disputar a Sevilla el passat cap de setmana.

En home veterà 60-64 K1 5000 metres, Julio González, de la Penya Piragüista Antella, i Francisco Javier Melus López, de la Penya Piragüista Antella, van acabar en segona i tercera posició, respectivament, del podi.

Mentrestant, en home veterà 70-79 K 5000m, Joaquín Roig, de l’Escúter Club Algemesí, va aconseguir el premi de la medalla d’or amb la seua primera posició en la seua prova.

D’altra banda, en home veterà 60-64 C1 5000m, Salvador Fontana, també de l’Escúter Club Algemesí, es va erigir en protagonista en aconseguir el subcampionat nacional.

Mentrestant, Julio González i Francisco Javier Melus, que ja havien aconseguit preseas en aquesta cita, també van pujar al podi, en aquest lloc al primer lloc, en home veterà 60-64 K2 5000m.

Finalment, la dupla formada per Joaquín Roig i Vicente Costa, de l’Escúter Club Algemesí, van aconseguir la plata en home veterà 65-69 K2 5000m.

En la classificació per clubs, l’Escúter Club Algemesí es va ficar en top-20 en concloure en una meritòria setzena plaça en la general. El RCN Castelló, en el lloc 29, la Penya Piragüista Antella, en el 32, el CP Silla, en el 37, i el CP Cullera, en el 101, van completar la participació autonòmica en el Campionat d’Espanya d’hivern màster.

Compartir: