Pierre Le Corre i Emilie Morier triomfen en l’Infinitri 113 Triathlon Peníscola més internacional

Alexia Bailly i Ashleigh Gentle en categoria femenina i Josh Amberger i Jannik Schaufler, en categoria masculina, han completat el podium.

La 11a edició de l’Infinitri 113 ha consagrat a la prova no sols per la quantitat de participants, per damunt dels 1000, si no també per l’espectacular nivell esportiu, tant nacional com internacional. El podium ha sigut 100% internacional, amb les victòries dels francesos Emilie Morier, actual campiona del món sub-23 de les World Triathlon Sèries, i Pierre Le Corre, actual campió de món de triatlon de Llarga Distància. En categoria masculina ha sigut segon l’australià Josh Amberger i l’alemany de l’equip Hep Global Jannik Schaufler, un altre triatleta que debutava en la distància, venint de la tala. En dones, s’ha completat el podium amb la francesa Alexia Bailly i la número del rànquing de la PTO, l’australiana Ashleigh Gentle.

 

La carrera masculina ha tingut a aquests tres protagonistes en el mateix ordre en acabar la natació, eixint junts amb tot just 3” de separació. En el nou circuit ciclista dissenyat per Infinitri per a realitzar-ho en una només volta, Josh Amberger ha pres la davantera fins que ha aparegut Kristoffer Visti, que gràcies a un bicicleta espectacular s’ha posat a comandar la carrera en el km 55 i ha mantingut la davantera fins a la T2. El la carrera a peu, els seus perseguidors li han anat retallant temps completar un atapeït final amb Pierre Le Corre amb 3.45:41 (rècord de la prova), Josh Amberger amb 3.46:58 i Jannik Schaufler amb 3.47:12, amb Visti fora del podium per tan sols 1.20”. Jordi Montraveta, 3 vegades guanyador a Peníscola, ha sigut el primer espanyol a 3 minuts del guanyador.

En categoria femenina, s’ha arribat a la T1 amb un grup de 5 en 40 segons, amb la portuguesa Raquel Rocha, Ashleigh Gentle, Yaiza Saiz, Alexia Bailly i Emilie Morier. En el ciclisme les franceses li han donat la volta a aquesta classificació situant-se en la T2 amb Emilie primera, Alexia a 2 minuts i Ashleigh a 6 minuts. La distància entre les franceses s’ha mantingut, però Gentle ha començat una remuntat que no s’ha arribat a produir per poc, perquè s’ha quedat a poc més d’un minut del segon lloc. La primera espanyola ha sigut l’actual campiona d’Espanya de Duatló, Laura Gómez, a 8 minuts de la guanyadora.

Compartir: