Èxit dels esportistes de la FVCV en els 4 Campionats Nacionals

Aquesta Setmana Santa els equips de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana han estat competint en diferents punts nacionals per a lluitar pels pels títols que hi havia en joc.

I els resultats han sigut increïbles! Sis embarcacions valencianes s’han proclamat campiones d’Espanya i han fet que la FVCV haja guanyat l’absolut en tres dels quatre campionats nacionals que s’han celebrat. I a més també hem pujat al podi de regates europees.

Aquest és el marcador esportiu:

En el Campionat d’Espanya d’Optimist que s’ha estat celebrant del 12 a1 17 d’abril en aigües del Club Nàutic Masnou els nostres regatistas han copat l’alt de les generals després de huit proves completades.

  • Carlos Espí Blat (RCNV) – Or sub16 masculí
  • Blanca Ferrando Babe (RCN València) – Or sub16 Femení
  • Juan Francisco Chumilla Quesada (RCN Torrevieja) – Bronze Sub13 Masculí

Victoria també la que ha tingut aquesta Federació en el Nacional de la classe 29er que ha tingut lloc en el camp de regates de Portocolom. Els germans Codoñer, vigents campions del món, arribaven com a clars aspirants al títol i no han donat opció als seus rivals deixant a la Comunitat Valenciana a la part alta de la general.

Classificacions categoria masculina:

  • Mateo i Simón Codoñer (RNCV) – Or absolut
  • Sergi Soler i Guillermo Castellano (RCNV) – Plata Absoluta
  • Miguel Campos i Pablo Moreno (RCRA i RCNV) – Bronze sub19

Classificacions categoria femenina:

  • Sara Momplet i Obdulia Fernández (RCNV) – Bronze sub19

En el Campionat d’Espanya de la classe ILCA4 que s’ha celebrat en el Club Nàutic d’Eivissa del 13 al 17 d’abril els protagonistes també han sigut regatistas de la FVCV ja que s’han emportat quatre medalles nacionals.

  • Juan Santos – RCN Altea – Or en u18m
  • Adriana Castro – RCN Torrevieja – Or en u18w
  • Irene de Tomas – RCN València – Or en u16 w i Plata en u18 w

I en el Campionat de Vaurient que ha acollit el Real Club Nàutic de Vigo, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana també ha pujat al podi de la mà de Francesco ZAMPACAVALLO i Carlos FRANCES ARMENGOT (RCN València) que s’ha emportat la plata de la competició.

Lluitant fins a l’últim moment hem trobat a les cinc tripulacions que conformen l’equip de 420 de la FVCV durant la Copa d’Espanya de la classe. Al costat de la tècnica autonòmica Silvia Sebastiá del CN Javea els nostres esportistes s’han deixat la pell en el camp de regates del Club Nàutic Arenal.

Però hem tingut triomfs internacionals com el que ha aconseguit Álex Ortega (CN Xàbia) que ha pujat al podi europeu de Fórmula Windsurfing Foil en categoria juvenil.

Compartir: