Entre el somni de l’ascens i la cura de la pedrera

L’equip sènior femení del Club Voleibol Platges de Benidorm es juga l’ascens del 20 al 23 d’abril a Tenerife

El Club Voleibol Platges de Benidorm ja prepara la pròxima campanya. La primera novetat que va anunciar l’entitat alacantina va ser el punt final de Raúl Mesa al capdavant de l’equip Servigroup Benidorm que milita en Superliga 2 masculina.

El tècnic, tota institució en aquest esport, seguirà vinculat a l’entitat, en aquest cas en les categories inferiors. Precisament la cura de la base és una dels majors senyals d’identitat del Club Voleibol Platges de Benidorm, presidit per Mario Rodríguez i amb Ramón González al capdavant de l’adreça esportiva. L’entitat va nàixer al maig de 2009. En poc més d’una dècada, els alacantins s’han convertit en referents en la pràctica del voleibol. Per a mostra de tot això, la setmana vinent, en totes les finals autonòmiques de base, hi haurà representants del club de Benidorm. En la setmana passada Santa, fins a cinc equips de la pedrera van participar en la II Copa Volaboba celebrada a Finestrat. El bon fer dels canteranos no ha passat desapercebut. Lidia González García i l’equip cadet masculí van ser premiats en la IX Gala de l’Esport de Benidorm. Per part seua, la internacionalitat de l’equip alacantí va arribar de la mà Ainhoa Gili Osorio. La colocadora de categoria cadet forma part de manera habitual de la selecció sub-17.

L’afició també reconeix l’esforç d’equip, de fet, en el Palau L’illa de Benidorm són centenars els seguidors que acudeixen a fer costat als jugadors, especialment emocionant va ser el suport a l’equip femení de Superliga 2 en el partit per a l’accés al play-off d’ascens. Del 20 al 23 d’abril, l’Aptur CV Benidorm lluitarà a Tenerife per una de les dues places que donen el bitllet directe a la màxima competició nacional. Tot un somni per a la ciutat. Un anhel de l’equip dirigit per Nacho Madale que no seria possible sense el suport dels seus patrocinadors, com la Comunitat de l’Esport. Sense pressa però sense pausa sempre ha sigut l’apostes d’una entitat que ha crescut de manera sostinguda i ha volgut afermar-se abans de fer el salt.

Zoom a l’Esport publicat a Las Provincias per Lourdes Martí

Compartir: