El karate nacional va brillar amb llum pròpia a Cheste

Aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, el Pavelló Municipal de Cheste ha recollit el millor karate nacional representant als seus clubs esportius amb orígens en tot el territori nacional.

Els millors clubs de totes les comunitats autònomes van lluitar per aconseguir l’or nacional.
El divendres es van desenvolupar les proves tècniques amb les categories des de benjamí fins a sènior.

Un gran ambient ha coronat l’èxit d’aquest campionat en el qual han quedat en el més alt del medaller les autonomies de Madrid, Andalusia i la Comunitat Valenciana.

La modalitat de per a-karate que es va celebrar el divendres va demostrar que la inclusió és possible en l’esport i que no existeixen barreres per a fer karate.

Aquest campionat celebrat a Cheste va representar un rècord de participació en els campionats d’Espanya de clubs. Des del divendres fins al diumenge han passat pel municipi de Cheste, 1174 participants, 133 més que l’any passat i 324 equips, enfront dels 283 del 2022. Els acompanyants familiars i resta de membres de clubs han fet que Cheste i tots els territoris confrontants fins a València capital estiguen replets de karatekes gaudint de la Comunitat Valenciana.

El dissabte, amb les categories inferiors, el nivell va ser espectacular i va deixar clar que el futur del karate espanyol està assegurat. Les categories des d’aleví fins a júnior tant en kata com en kumite van tindre la millor de les versions en la seua modalitat.

La Fundació Trinidad Alfonso ha secundat tot l’esdeveniment i l’Ajuntament de Cheste que ha brindat les seues instal·lacions al campionat d’Espanya de clubs han sigut presents durant tot el cap de setmana.

Aquest campionat es realitza a través del programa d’ajudes a competicions PAC CV, impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso que aposta per l’esport a la Comunitat Valenciana, la Comunitat de el´Esport.

El diumenge, la categoria regna, la categoria sènior, han donat el millor espectacle, tant en kata com en kumite amb la presència de grans campions internacionals entre els finalistes com Fernando Delestal o Sergio Galán.

Compartir: