El Club Voleibol València disputa aquest cap de setmana la Fase d’Ascens a Liga Iberdrola

Després d’una temporada irrepetible en el grup C de la SF2, en la qual l’equip que dirigeix Juanjo Susín ha guanyat 21 partits de les 22 jornades disputades, el Club Voleibol València disputarà des d’aquest divendres la fase d’ascens a la Lliga Iberdrola, en la qual participaran els 6 millors equips de la SF2, els 2 primers classificats de cada grup.

El conjunt valencià ha quedat enquadrat en el Grup B, amb les de Tenerife de Fedes Ascensors La Laguna i les canàries del Gran Canària Urbaser (actuals campiones de la Copa Princesa). El Grup A, per part seua, està compost per l’amfitrió, el Club Esportiu Heidelberg, el CV Madrid-Chamberí i el Volei Ciutat CIDE (Mallorca).

El primer partit de la Fase d’Ascens serà el divendres 22 d’abril a les 18.30h contra Fedes Ascensors La Laguna, mentre que el segon partit serà el dissabte, 23 d’abril, a les 10.00h, contra Gran Canària Urbaser.

El primer objectiu de les valencianes és classificar-se per a les semifinals del dissabte a la vesprada, que li permetrien ascendir de categoria, màxim objectiu de la fase d’ascens. Ja per al diumenge quedaran els partits d’Honor del 3r-4t lloc i la Final.

El CV València porta diversos anys impulsant un projecte per a portar al voleibol valencià a les primeres categories, la qual cosa ha tingut un gran impacte també en la pedrera i l’escola que ha incrementat el nombre de dones de manera exponencial. Aquest projecte es va iniciar fa 3 temporades en 1a Nacional i, a poc a poc, han anat aconseguint reptes i complint objectius. Hui dia es troben a un pas d’ascendir a la Lliga Iberdrola, màxima competició nacional.

 

Compartir: