El Cableworld Villena-Petrer, subcampió de la Copa Príncep

L’equip ha competit durant tot el pont de Reis a Las Palmas de Gran Canaria

D’excel·lent i històrica per a les poblacions de Petrer i Villena es pot qualificar l’actuació de Cableworld Villena-Petrer en la seua primera participació en la Copa Príncep que s’ha celebrat a Las Palmas de Gran Canaria.

En la primera fase després d’una derrota enfront de Cisneros Alter de Tenerife a posteriori campió del torneig i una victòria enfront de L’illa Grau de Castelló en el derbi de la Comunitat València que arribava invicte durant tota la temporada, Villena-Petrer es plantava en semis i vencia al CV Almendralejo Extremadura primer classificat del grup A i que havia vençut els seus dos partits en la copa.

En la final, malgrat la gran lluita fins a l’el últim minut, res es va poder fer contra Cisneros Alter que arribava més sencer físicament després d’una competició molt exigent ja que en tres dies es disputen quatre trobades. Ara, amb un equip molt motivat, els jugadors d’Encert Callat els toca continuar treballant a la recerca del següent objectiu que és la classificació per a la fase d’ascens a Superliga.

Compartir: