Comença el Mundial d’Handbol Femení en la Comunitat de l’Esport

Ha arribat l’hora de la veritat. Quasi quatre anys després que la IHF atorgara a Espanya l’honor i la responsabilitat d’allotjar el 25é Campionat del Món d’Handbol Femení, el teló està ja a punt per a alçar-se. Des de hui i fins al pròxim 19 de desembre, tres localitats de la Comunitat Valenciana, Castelló (Castelló), Llíria (València) i Torrevieja (Alacant), seran testimonis del més alt nivell de l’handbol femení internacional.

La selecció espanyola, les Guerreres, arriben a aquesta cita històrica amb el títol de subcampiones del món davall del braç, però alleujades de qualsevol mena de pressió, i s’enfrontaran a Argentina en el que serà el partit inaugural d’aquesta gran cita mundialista. El xoc tindrà lloc el dia 1 de desembre a partir de les 20.30 h sobre la pista del Palau dels Esports de Torrevieja.

El Campionat del Món d’Handbol Femení compta per a la seua celebració amb el suport de la Fundació Trinidad Alfonso i el seu programa PAC_CV+, amb l’objectiu d’atraure grans competicions internacionals a la Comunitat Valenciana i convertir-la en un referent esportiu. Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad, ha destacat que “des del principi vam considerar aquest esdeveniment com a clau per a la nostra voluntat de posicionar la Comunitat Valenciana com un referent en l’àmbit esportiu. Poder gaudir del Mundial en les 3 províncies demostra que som la Comunitat de l’Esport”.

Silvia Navarro: “Per a mi serà un campionat superemotiu”

La portera Silvia Navarro es mostrava emocionada davant de la idea de l’arrancada del Mundial: “Per a mi serà un campionat superemotiu. Qualsevol esdeveniment que es puga organitzar a Espanya és símptoma de felicitat, és clar, però damunt si és en la teua terra doncs encara més”. La valenciana, que és un dels màxims estendards del combinat espanyol, també va opinar sobre l’etiqueta de subcampiones que inevitablement Espanya portarà durant aquesta cita històrica: “Jo crec que no ens ha de pesar per a res. L’important és que el Mundial es fa ací i hem de gaudir-lo. És un esdeveniment superimportant tant per a nosaltres com per a la gent que vinga, així que hem de fer el nostre treball tan bé com siga possible i deixar-nos l’ànima en la pista”, ha conclòs.

Compartir: