Bons resultats per a la Comunitat en el nacional escolar de muntanya i escalada

El passat cap de setmana (1,2 i 3 de juny), l’Equip de Tecnificació d’Escalada de la Comunitat Valenciana va participar en el Campionat Escolar per Seleccions Autonòmiques.

Els esportistes de la Comunitat dirigits per Bruno Cebrià i Carla de Tomas van gaudir d’un campionat espectacular obtenint grans resultats tant per equips com individualment.

Els infantils i cadets van donar un gran espectacle en Rocópolis, Pamplona. Els resultats van ser molt positius i la seua actitud en competició va ser destacable.

En categoria cadet masculina en la modalitat combinada (dificultat i bloc) Manuel Pastor va quedar 1° i Andrés Vila 3° que van estar donant espectacle tant en les classificacions com en les finals.

En infantil femení en la modalitat de Velocitat, Alba Deu va quedar 3° fent història com la primera valenciana a fer podi en aquesta modalitat i en aquesta categoria. Mario Ludeña en la modalitat de Velocitat va quedar 5° a punt de ficar-se en finals.

La resta d’esportistes de la combinada en categoria cadet femení Aitana García quede 14°. En Infantil femení Clara Sala va quedar 14° i Lola Iborra 18°. En Infantil masculí Nil Adsuar va quedar 10° i Manuel Navarrete va quedar 12°.

En la classificació global, la Comunitat va quedar en quarta posició per equips molt prop dels tercers.

Compartir: