Arriben les semifinals al circuit sub18 de raspall masculí – Fundación Trinidad Alfonso

Hui dilluns al trinquet de Xeraco a les 17.00 de la vesprada s’enfrontaran el 2n equip classificat, Hugo CPV Bicorp, Verdú CPV Alc-Càrcer i Manel CPV Favara contra el 3r classificat, Miquel CPV Oliva, Simon CPV Ontinyent i Josep CPV Alc-Càrcer. Aquesta partida es preveu molt igualada, ja que els dos equips han realitzat una magnífica fase regular, en la que l’enfrontament entre elles va ser de 25 a 20 per a l’equip d’Hugo al trinquet de Castelló. En aquesta semifinal canvia el trinquet i la pressió i això pot determinar molt el resultat. Segur que ambdós equips lluitaran al màxim. Per altra banda, l’altra semifinal es jugarà el dimarts al trinquet d’Oliva a les 17.00 i enfrontarà al 1er classificat, l’equip de Diari CPV Quatretonda, Javier CPV Bicorp i Pau CPV El Genovés contra el 4rt classificat, l’equip d’Estival CPV Oliva, Alejandro CPV Bicorp i Pablo CPV Bicorp.

L’equip de Diari fins ara ha sigut invicte, i damunt no ha cedit cap punt, pel qual estem parlant de l’equip més regular de tot el circuit. En canvi l’equip d’Estival va començar molt mal en el campionat, però anat refent-se i quallant millors partides. En una semifinal pot passar qualsevol cosa, com es va comprovar en el passat circuit sub23, on l’equip invicte en la fase regular va caure en semifinals contra el 4rt classificat.

Els guanyadors de les dues semifinals s’enfrontaran en la Final absoluta el divendres 1 de juliol al trinquet de Sueca. El circuit sub 18 de raspall, és un campionat molt atractiu per als joves jugadors i per als aficionats, ja que moltes figures ixen i es coneixen per primera vegada gràcies a aquests campionats i partides. El fet de jugar-se en partides anunciades, motiva encara més als jugadors, ja que s’inicien a jugar amb espectadors i això normalment fa que juguen a un nivell més alt. Jugadors professionals actuals com Canari, Moltó, Ian, Vercher o Montaner han passat per aquests campionats i els han guanyat.

A banda del circuit sub 18, aquest any s’ha creat com a novetat una competició paral·lela per a donar cabuda a tots els jugadors que no han entrat al circuit i així tinguen oportunitat de jugar altre campionat paral·lel, s’ha anomenat lliga promeses de raspall i s’ha jugat en els dies d’entrenament. Cal destacar la motivació en la qual s’han agarrat aquest campionat els jugadors, ja que han pogut competir contra altres xiquets d’altres seus i demostrar el seu nivell. La final de la lliga promeses serà el mateix dia que la del circuit sub 18 al trinquet de Sueca el divendres 1 de juliol, i serà una gran oportunitat per a que els aficionats els pugen veure i ells demostren tot el que saben.

Compartir: