L’Alcodiam fa història a França

L’Alcodiam aconsegueix el bitllet als huitens de final de la Copa d’Europa com a líder de grup després de concloure amb golejada els dos partits de la fase prèvia

El Patí Alcodiam va posar la guinda al seu excel·lent 2022 amb la classificació per als huitens de final de l’Europe Cup, la segona competició de clubs d’Europa en hoquei després de la Champions. Els dos Lorenzo Pastor no ho tenien res fàcil perquè jugaven a França i la primera trobada de la liguilla a tres el diputaron enfront del conjunt amfitrió.

No obstant això, l’Alcodiam va ser l’equip sòlid que tantes alegries ha donat en aquest any i va véncer 2-5 al Ploufragan en la seua pista amb gols de Gonzalo Pérez, Ferran Formatjé, Biel Pujadas, Iván Morales i del canterano Javi Verdú, en la seua estrena europea.

Quedava un segon partit, ara enfront dels suïssos del Genève, al qual també van superar amb amplitud (5-1), fent així intranscendent l’últim duel de la liguilla entre l’equips francés i el suís. Van marcar pels blaugranes, Biel Pujadas, Iván Morales, Caco Ceshin, va tornar a repetir Javi Verdú, i Gonzalo Pérez tampoc va faltar aquesta vegada a la seua cita amb el gol.

Amb els dos partits guanyats, l’Alcodiam es va convertir directament en el líder de grup i va aconseguir el bitllet als huitens de final de la Copa d’Europa. En aquesta fase, entraran com a rivals els líders dels grups restants, els tres millors segons i, a més, els equips no classificats en els grups de la Lliga de Campions.

En aquesta següent ronda, la ciutat d’Alcoi acollirà trobades europees.

Compartir: